Piadina romañola

Piadina romañola

4.4 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
6 unidades

Υλικά

Masa
  • de leche
    250 g
  • de manteca de cerdo
    100 g
  • de harina de trigo (y un poco más para espolvorear)
    500 g
  • de levadura química en polvo
    2 cucharaditas
  • de sal
    10 g
Terminación
  • de queso fresco (tipo Villalón o Burgos)
    250 g
    250 g de queso crescenza
  • de rúcula
    100 g
  • de jamón serrano en lonchas muy finas
    150 g

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 621 kcal / 2596 kJ
Πρωτεΐνη 22.26 g
Λιπαρά 31.19 g
Υδατάνθρακες 62.81 g
Φυτικές ίνες 3.35 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων