Συσκευές & Αξεσουάρ
Dou sha bao (red bean paste buns)
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 9ωρ. 30 λεπτ.
20 portions
Υλικά
Dou Sha (Red bean paste)
-
dried adzuki beans150 g
-
water plus extra for soaking1000 g
-
pandan leaf (see Tips)1
-
white sugar180 g
Bao (Buns)
-
full cream milk200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar20 g
-
self-raising flour350 g
-
baking powder1 tsp
-
vegetable oil30 g
-
water1000 g
-
white vinegar2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
141.4 mg
Πρωτεΐνη
4.3 g
Θερμίδες
619.9 kJ /
147.6 kcal
Λιπαρά
2.2 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.4 g
Υδατάνθρακες
27.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Varoma: Global flavours
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and tropical trifle
1ωρ. 45 λεπτ.
Passionfruit and macadamia truffles
3ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate coated coconut bars
1ωρ. 5 λεπτ.
Passionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Butterfly cakes
1ωρ.
L&P cheesecake
4ωρ.
Avocado coconut ice cream
12ωρ. 10 λεπτ.
Almond and date bars
2ωρ. 15 λεπτ.
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2ωρ. 45 λεπτ.
Creamy yoghurt ice cream
24ωρ. 10 λεπτ.
"To die for" mini pavlovas
2ωρ. 40 λεπτ.
Vitality truffles
25 λεπτ.