Muffin al finocchietto selvatico e topinambur

Muffin al finocchietto selvatico e topinambur

4.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
14 pezzi

Υλικά

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 100 g di topinambur sbucciato e a pezzi (3-4 cm)
  • 100 g di finocchietto selvatico a pezzi (3-4 cm)
  • 50 g di acqua
  • 250 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 5 g di sale
  • 60 g di mascarpone
  • 70 g di latte
  • 20 g di lievito istantaneo per torte salate

Διατροφή ανά 1 pezzo

Θερμίδες 143 kcal / 598 kJ
Πρωτεΐνη 5.2 g
Λιπαρά 7.2 g
Υδατάνθρακες 15.3 g
Φυτικές ίνες 0.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων