Torta salata con pomodorini e olive

Torta salata con pomodorini e olive

4.5 35 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Pasta brisée
  • di farina tipo 00
    150 g
  • di burro a pezzi piccoli
    75 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    50 g
Ripieno
  • foglie di basilico fresche lavate
    10
  • di Fontina a pezzi (2-3 cm)
    150 g
  • di pomodori ciliegino a metà e senza semi
    150 g
  • di olive verdi o nere denocciolate
    50 g
  • di ricotta fresca scolata dal siero
    250 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di mortadella a fette sottili
    50 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    3 cucchiai
  • pomodori secchi sott'olio a listarelle
    6

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 322 kcal / 1347 kJ
Πρωτεΐνη 14.3 g
Λιπαρά 21.6 g
Υδατάνθρακες 18.8 g
Φυτικές ίνες 1.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων