Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot

4.8 2.3K βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt
    150 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Knoblauch, frisch nach gewünschter Intensität (siehe Tipp)
    50 - 80 g
  • Butter in Stücken, etwas mehr zum Anrösten der Brotwürfel
    70 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    2 Stängel
  • Bauernbrot (ca. 200 g)
    2 Scheiben
  • Weizenmehl, glatt
    70 g
  • Wasser
    900 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 ½ TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Dekorieren
    ½ TL
  • Knoblauch, frisch
    10 g
  • Apfelessig
    1 TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 372 kcal / 1558 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 29 g
Υδατάνθρακες 26 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 18 g
Νάτριο 634 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων