Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf

Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf

4.4 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

Gefüllte Äpfel
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Zwiebel klein (50 g)
    1
  • Fleisch, sehnenfrei gemischt (Rind und Schwein), 30-60 Minuten angefroren, einzeln liegend
    300 g
  • Toastbrot eingeweicht, ausgedrückt
    20 g
  • Ei
    1
  • süßer Senf
    15 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Äpfel (Boskop) 6-6,5 cm hoch, ausgehöhlt (à ca.110 g)
    4
Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
  • Wasser
    750 g
  • Kartoffeln, mehlig kochend in kleinen Stücken
    750 g
  • Sauerkraut (Abtropfgew. 520 g), abgetropft
    1 Dose
  • Milch nach Geschmack
    180 - 200 g
  • Butter
    20 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kümmel
    ¼ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 508 kcal / 2129 kJ
Πρωτεΐνη 25 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 9.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων