Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamb stew
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stew, boneless cut (3 cm x 3 cm)900 g
-
salt1 tsp
-
pepper, ground3 pinches
-
paprika½ tbsp
-
vinegar2 tbsp
-
thyme, fresh1 sprig
-
oregano, fresh½ tsp
-
bay leaf, dried1
-
white wine50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
14.84 g
Θερμίδες
1418 kJ /
339 kcal
Λιπαρά
30.57 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Υδατάνθρακες
1.17 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy mustard chicken stew
40 min
Quick Thai chicken curry
40 min
Turkey burgers
1 godz. 25 min
Meatballs with tomato sauce
Brak ocen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 godz. 5 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 godz. 15 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min