
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with mustard sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
dry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
crème fraîche2 tbsp
-
cornflour (starch)1 heaped tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
28 g
Θερμίδες
961 kJ /
230 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Υδατάνθρακες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken Curry (Filipino Style)
35min
Lemon Chicken with Spring Onions
35min
Sausage and Fennel Orzotto
50min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Boboti (Spiced Baked Mince Beef)
1h 10min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Spicy Pulled Beef
8h 10min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Tinga de Pollo
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Healthy Greek Turkey Burgers
40min
Turkey rissoles and kale slaw
30min