
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pork tenderloin with mustard sauce
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork tenderloin cut in slices (1 cm)450 g
-
button mushrooms cut in slices100 g
-
dry vermouth75 g
-
milk100 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic clove (προαιρετικό πεδίο)1
-
wholegrain mustard2 tsp
-
hot mustard1 tsp
-
chicken stock cube (for 0.5 l)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper adjust to taste1 pinch
-
crème fraîche2 tbsp
-
cornflour (starch)1 heaped tbsp
-
fresh parsley to garnish2 - 3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
230 kcal /
961 kJ
Πρωτεΐνη
28 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
8 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBeef Bourguignon
1ωρ. 30 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1ωρ. 15 λεπτ.
Philly Cheesesteak
50 λεπτ.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 λεπτ.
Fragrant Chicken Curry
1ωρ.
Sweet and sour pork ribs
40 λεπτ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 λεπτ.
Chicken Jalfrezi
1ωρ.
Pineapple and orange glazed ham
2ωρ.
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 λεπτ.