Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegetable-topped bread
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Dough
-
extra virgin olive oil plus a little extra for greasing the baking tray50 g
-
water100 g
-
lard50 g
-
fresh yeast20 g
-
flour300 g
-
salt1 tsp
-
sugar1 pinch
Vegetable topping
-
red pepper cut into pieces100 g
-
green pepper cut into pieces100 g
-
onion cut into pieces100 g
-
courgette unpeeled and cut into pieces100 g
-
extra virgin olive oil100 g
-
salt2 tsp
-
paprika1 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
2081 kJ /
497 kcal
Λιπαρά
34.3 g
Φυτικές ίνες
3.5 g
Υδατάνθρακες
38.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna empanada
1 godz. 20 min
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1 godz. 30 min
Hornazo
Brak ocen
Savory tart with tuna, eggs and capers
1 godz.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Gluten-free mini pizzas
2 godz.
Layered bread
2 godz. 30 min
Cheese crackers
2 godz. 30 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Provençal tart
1 godz. 15 min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 min