Συσκευές & Αξεσουάρ
Veal in tuna sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
8 portions
Υλικά
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
38.07 g
Θερμίδες
2814 kJ /
675 kcal
Λιπαρά
58.1 g
Υδατάνθρακες
0.05 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy mustard chicken stew
40 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min
Turkey burgers
1 Std. 25 Min
Meatballs with tomato sauce
Keine Bewertungen
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1 Std. 5 Min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 Std. 15 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 Std. 40 Min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 Std. 10 Min