
Συσκευές & Αξεσουάρ
Veal in tuna sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
8 portions
Υλικά
Tuna sauce
-
sunflower oil300 g
-
canned tuna in oil drained80 g
-
capers and a little extra for the garnish10 g
-
anchovy fillet, preserved in oil3
-
vinegar1 tsp
-
egg1
-
egg yolk1
-
lemon juice20 g
-
salt to taste2 pinches
To cook the veal
-
white veal top round roast (800-1000 g)1
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground2 pinches
-
water for steaming1000 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
675 kcal /
2814 kJ
Πρωτεΐνη
38.07 g
Λιπαρά
58.1 g
Υδατάνθρακες
0.05 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mediterranean Cuisine
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken garam masala
50 λεπτ.
Cottage pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Meatballs with tomato sauce
45 λεπτ.
Chicken skewers with peanut satay sauce
2ωρ.
Pulled pork with steamed buns
3ωρ.
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 λεπτ.
Quick Thai chicken curry
40 λεπτ.
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1ωρ. 10 λεπτ.
Creamy mustard chicken stew
40 λεπτ.
Chicken breasts pizzaiola
55 λεπτ.
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1ωρ. 10 λεπτ.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1ωρ. 5 λεπτ.