Roscón trenzado de brioche con avellanas

Roscón trenzado de brioche con avellanas

4.5 52 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
12 raciones

Υλικά

  • de avellanas crudas sin piel
    80 g
  • de azúcar
    100 g
  • tiras de piel de limón
    6
  • tiras de piel de naranja
    8
  • de leche
    120 g
  • de levadura prensada fresca desmenuzada
    25 g
  • huevos
    4
  • de ron
    30 g
    30 g de agua de azahar
  • de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
    500 g
  • de sal
    5 g
  • de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos de 2 cm
    120 g
  • de azúcar perla
    2 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 333 kcal / 1394 kJ
Πρωτεΐνη 8.28 g
Λιπαρά 15.53 g
Υδατάνθρακες 40.18 g
Φυτικές ίνες 2.13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων