Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Penne with Vegetables
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
water1500 g
-
fine sea salt2 tsp
-
penne (short, dried pasta)500 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for pasta25 g
-
garlic clove1
-
olive oil25 g
-
Swiss chard cut in pieces100 g
-
courgettes sliced200 g
-
fresh basil leaves25 g
-
ground black pepper1 pinch
-
milk500 g
-
plain flour25 g
-
margarine, plus extra for greasingsalted butter diced, plus extra for greasing25 g
-
mascarpone80 g
-
cherry tomatoes halved250 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
25 g
Θερμίδες
2335 kJ /
558 kcal
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
69 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Tuna Pasta
30 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1 godz. 20 min
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
40 min
Lemon and Kale Pearl Barley Risotto with Parsley and Hazelnut Pesto
1 godz. 15 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min
Penne with Mussels
2 godz. 5 min
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50 min