Focaccia classica ad alta idratazione

Focaccia classica ad alta idratazione

4.4 294 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 porzioni

Υλικά

  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di acqua
  • 400 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 200 g di pomodori datterino a metà

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 6 porzioni

Πρωτεΐνη 48.6 g
Θερμίδες 7004 kJ / 1674 kcal
Λιπαρά 34.4 g
Φυτικές ίνες 18.3 g
Υδατάνθρακες 311.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων