Botana de ricotta y espinaca

Botana de ricotta y espinaca

4.4 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 porción

Υλικά

Masa
  • de harina de trigo y un poco mas para trabajar
    500 g
  • de aceite de oliva
    90 g
  • de vino blanco seco
    200 g
  • de sal
    2 cditas
Relleno
  • de queso parmesano
    100 g
  • de espinacas congeladas
    350 g
  • de queso ricotta
    400 g
    400 g de requesón
  • huevo
    1
  • de sal
    ¼ cdita
  • de pimienta molida
    ¼ cdita
  • de pan molido
    50 g
  • de leche
    2 cdas
  • de ajonjolí tostado
    2 cdas
Salsa Marinara
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de cebolla en cuartos
    150 g
  • dientes de ajo
    3
  • de albahaca
    2 ramitas
  • de jitomate triturado, enlatado
    800 g
  • de sal
    1 cdita
  • de pimienta molida
    1 cdita
  • de azúcar (προαιρετικό πεδίο)
    1 - 2 cdas

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 557 kcal / 2339 kJ
Πρωτεΐνη 19 g
Λιπαρά 26 g
Υδατάνθρακες 61 g
Φυτικές ίνες 7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων