Pastes hidalguenses

Pastes hidalguenses

4.1 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 porciones

Υλικά

Masa
  • de harina de trigo
    500 g
  • de sal
    ½ cdita
  • huevo
    1
  • de manteca de cerdo
    100 g
    100 g de manteca vegetal
  • de agua
    250 g
Relleno
  • de aceite vegetal
    2 cdas
  • de filete de res en cubos (2 cm)
    300 g
  • de cebolla en trozos
    120 g
  • de poro sólo la parte blanca y en rodajas
    150 g
  • de papas peladas y en trozos
    250 g
  • de aceite vegetal
    50 g
  • de caldo de res
    100 g
    100 g de agua, mezclada con ¼ cdita de concentrado de caldo de res
  • de sal
    ½ cdita
  • de pimienta negra molida
    ¼ cdita
  • de hojas de perejil fresco
    10 g
  • de chiles jalapeños en escabeche picados
    5 g
  • huevo batido, para barnizar
    1
  • ensalada mixta para servir
  • salsa verde para servir

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 256 kcal / 1077 kJ
Πρωτεΐνη 9 g
Λιπαρά 12 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 1 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 109 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων