Tortelli di zucca mantovani

Tortelli di zucca mantovani

4.8 79 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm circa)
    150 g
  • di acqua
    500 g
  • di polpa di zucca tocchetti (2-3 cm)
    600 g
  • di amaretti duri, a piacere
    50 - 70 g
  • di mostarda mantovana di mele o di pere, sgocciolata
    120 g
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di sale
    ½ cucchiaino
Pasta
  • uova medie
    3
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaino
  • di farina tipo 00
    300 g
  • farina tipo 00 q.b.
Terminare la preparazione
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di burro
    50 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 523 kcal / 2188 kJ
Πρωτεΐνη 20.3 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 67.3 g
Φυτικές ίνες 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων