
Συσκευές & Αξεσουάρ
Weizen-Roggen-Brötchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
8 Stück
Υλικά
-
Roggenkörner100 g
-
Weizenkörner100 g
-
Brotgewürz1 TL
-
Wasser420 g
-
Mehl Type 405 und etwas mehr zum Bemehlen350 g
-
gemischte Kerne (z.B. Sonnenblumenkerne, Kürbiskerne, Sesam, Leinsamen)60 g
-
Haferflocken, kernig50 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Sauerteig flüssig (z.B. von Seitenbacher)15 g
-
Backmalz10 g
-
Salz2 TL
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Stück
Θερμίδες
312 kcal /
1307 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
53 g
Φυτικές ίνες
6.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 6/2017
32 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMöhren-Curry-Brot
1ωρ. 30 λεπτ.
Landbrot Backhausart
2ωρ.
Brioche
2ωρ.
Soda Bread mit Feta
30 λεπτ.
Brioche
9ωρ. 30 λεπτ.
Maisbrot
1ωρ. 5 λεπτ.
Roggenfladen aus Sauerteigansatz
102ωρ.
Gefüllte marokkanische Brote
2ωρ. 45 λεπτ.
Glutenfreies Weißbrot
4ωρ. 25 λεπτ.
Laugen-Schinken-Hörnchen
2ωρ. 15 λεπτ.
Birnen-Nuss-Brot
1ωρ. 15 λεπτ.
Vollkornbrot
5ωρ.