Piernik staropolski cz. II

Piernik staropolski cz. II

4.3 778 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 98ωρ.
15 kawałków

Υλικά

  • 1200 g ciasta piernikowego z przepisu „Piernik staropolski cz. I”
  • 200 - 230 g powideł śliwkowych
  • 420 - 440 g masy marcepanowej
  • 250 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
  • 80 g masła pokrojonego na kawałki

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 588 kcal / 2464 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 27.8 g
Υδατάνθρακες 78 g
Φυτικές ίνες 3.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων