Focaccia aux fanes de navet

Focaccia aux fanes de navet

4.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 15 λεπτ.
3 portions

Υλικά

La pâte
  • d'eau
    220 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    20 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de farine de blé
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de saindoux
    30 g
La garniture
  • d'eau
    500 g
  • de fanes de navet
    500 g
  • gousse d'ail (προαιρετικό πεδίο)
    ½
  • d'huile d'olive extra vierge
    30 g
  • filets d'anchois à l'huile
    12
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de pignons de pin
    20 - 30 g
  • de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 761 kcal / 3184 kJ
Πρωτεΐνη 27 g
Λιπαρά 27.9 g
Υδατάνθρακες 107.2 g
Φυτικές ίνες 10.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων