Erdäpfelkas mit Rettich

Erdäpfelkas mit Rettich

4.4 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 Portionen

Υλικά

  • Weißer Rettich in Stücken
    200 - 250 g
  • frische Petersilie Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
    3 Stängel
  • Salz
    2 ½ TL
  • Wasser
    500 g
  • Erdäpfel, mehlig geschält, in Stücken (ca. 2-3 cm)
    350 g
  • Sauerrahm
    125 g
  • Schlagobers
    35 g
  • Majoran, getrocknet
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen etwas mehr zum Dekorieren
    ¼ TL
  • Essig
    1 TL
  • Kümmel, gemahlen
    1 Msp.
  • Bauernbrot
    4 - 6 Scheiben

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 191 kcal / 797 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 29 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων