Pesce spada con fagiolini e olive

Pesce spada con fagiolini e olive

3.9 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di acqua
    750 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di timo fresco le foglioline
    1 rametto
  • grani di pepe bianco o di vari colori
    5 - 6
  • di fagiolini verdi freschi puliti e a metà
    300 g
  • di pesce spada (800 g circa)
    4 filetti
  • di olive verdi denocciolate a rondelle
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaino
  • di scorza di limone tritata
    1 cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 199 kcal / 830 kJ
Πρωτεΐνη 24.3 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 2.8 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων