A ‘ngornata

A ‘ngornata

4.5 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 porzioni

Υλικά

Impasto
  • 250 g di acqua
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 1 pizzico di zucchero
  • 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
  • 10 g di semi di finocchio
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 300 g di salame lucano a pezzi
  • 400 g di acqua
  • 4 uova
Terminare la preparazione
  • 300 g di Provolone a fettine sottili
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 10 g di latte

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 577 kcal / 2414 kJ
Πρωτεΐνη 35.4 g
Λιπαρά 28 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 1.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων