
Συσκευές & Αξεσουάρ
Erbsen-Minz-Stampf
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Wasser500 g
-
grüne Erbsen, tiefgekühlt500 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebeln geviertelt100 g
-
Olivenöl30 g
-
frische Minze5 EL
-
Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)2 TL
-
Zitronensaft10 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Butter (προαιρετικό πεδίο) zum cremig rühren20 - 30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
513 kJ /
123 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
5 g
Υδατάνθρακες
12 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Pürees
12 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία

Pürees
12 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBöhmische Knödel
1 Std. 30 Min
Serviettenknödel
1 Std. 10 Min
Ratatouille à la Remy
1 Std. 30 Min
Erdäpfelknödel
1 Std. 10 Min
Röstpaprikasauce auf Vorrat
50 Min
Linzer Seidenknödel
50 Min
Butternusskürbisgemüse
25 Min
Orientalisches Ofengemüse
1 Std. 40 Min
Kürbis süß-sauer
1 Std. 25 Min
Risi-Bisi
30 Min
Curry-Orangen-Pute
2 Std. 20 Min
Spätzle
30 Min