Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)

3.8 109 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
16 rebanadas

Υλικά

  • aceite de oliva (para engrasar)
  • de harina de trigo sarraceno casera o certificada sin gluten
    100 g
  • de almendras crudas sin piel
    120 g
  • de pipas de calabaza
    180 g
  • de pipas de girasol
    60 g
  • de semillas de lino
    60 g
  • de semillas de chía
    30 g
  • de psyllium
    30 g
  • de tomillo fresco (solo las hojas)
    1 cucharadita colmada
  • de sal
    1 cucharadita
  • de agua
    300 g

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 167 kcal / 699 kJ
Πρωτεΐνη 6.18 g
Λιπαρά 10.69 g
Υδατάνθρακες 11.68 g
Φυτικές ίνες 5.36 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων