Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

Pan de maíz para palomitas (sin gluten)

3.6 18 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
12 rebanadas

Υλικά

  • de maíz para palomitas (consultar lista FACE)
    170 g
  • de trigo sarraceno en grano
    65 g
  • de quinoa en grano
    80 g
  • de semillas de chía
    40 g
  • de levadura de panadería deshidratada (consultar lista FACE)
    1 cucharadita
  • de bicarbonato
    1 cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de aceite de oliva virgen extra (y algo más para engrasar)
    30 g
  • de miel
    25 g
  • de agua templada
    250 g

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 135 kcal / 564 kJ
Πρωτεΐνη 3.12 g
Λιπαρά 4.26 g
Υδατάνθρακες 20.88 g
Φυτικές ίνες 2.88 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων