Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée

Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée

4.7 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 parts

Υλικά

La pâte
  • d'eau
    220 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
  • de farine à pain et un peu pour le plan de travail
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'huile d'olive
    30 g
La garniture
  • oignons doux coupés en quartiers (400 g env.)
    2
  • d'huile d'olive et un peu pour la finition
    50 g
  • de blettes (feuilles et un peu de côtes), hachées grossièrement
    300 g
  • de chorizo coupé en tranches
    150 g
  • de lard détaillée en dés (1-2 cm)
    120 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 pincée

Διατροφή ανά 1 part

Θερμίδες 250 kcal / 1043 kJ
Πρωτεΐνη 8.8 g
Λιπαρά 19.7 g
Υδατάνθρακες 9.3 g
Φυτικές ίνες 1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 0 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων