Bohneneintopf

Bohneneintopf

4.4 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Knoblauchzehe
    1
  • getrocknete Tomaten in Stücken
    30 g
  • Bohnenkraut, frisch abgezupft
    6 Stängel
  • Öl
    30 g
  • Kasselerrücken ohne Knochen, in Würfeln (3 cm)
    400 g
  • Kartoffeln in Würfeln (2 cm)
    500 g
  • Möhren in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • Lorbeerblatt, frisch eingeschnitten
    1
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Pfeffer
    8 Prisen
  • Dicke Bohnen, TK
    300 g
  • Salz (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ TL

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 516 kcal / 2168 kJ
Πρωτεΐνη 41 g
Λιπαρά 13 g
Υδατάνθρακες 43 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων