
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fermented beetroot and apple salsa
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 72ωρ.
1 Total recipe
Υλικά
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Διατροφή ανά 1 Total recipe
Θερμίδες
334 kcal /
1405 kJ
Πρωτεΐνη
11.9 g
Λιπαρά
2.8 g
Υδατάνθρακες
44.5 g
Φυτικές ίνες
35 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
13455 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

'Quirky' Every day
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTraditional cocktail sauce
5 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Smoked salmon mousse
5 λεπτ.
Tuna dip
15 λεπτ.
Beurre blanc
15 λεπτ.
Layered Mexican dip
25 λεπτ.
Zingy avocado and lime dip
10 λεπτ.
Baked artichoke dip
35 λεπτ.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 λεπτ.
Hollandaise sauce (TM6)
15 λεπτ.
Lebanese-style hommus
13ωρ. 15 λεπτ.
Cranberry and rosemary chutney
40 λεπτ.