
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and white wine cream sauce
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
600 g
Υλικά
-
dried porcini mushrooms12 g
-
water230 g
-
fresh portobello mushrooms cut into pieces100 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces50 g
-
eschalots cut into halves60 g
-
dry white wine120 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tsp
-
pouring (whipping) cream125 g
-
plain flour25 g
-
salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Διατροφή ανά 600 g
Θερμίδες
945.5 kcal /
3971.3 kJ
Πρωτεΐνη
13 g
Λιπαρά
87.6 g
Υδατάνθρακες
27 g
Φυτικές ίνες
3.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
56.8 g
Νάτριο
1659 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thickening with TM6
19 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBig Mac-style sauce
4ωρ.
Miso dressing
5 λεπτ.
Sambal kacang (peanut sauce)
35 λεπτ.
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 λεπτ.
Gluten free barbecue sauce
50 λεπτ.
Tartare sauce
10 λεπτ.
Brinjal (eggplant pickle)
1ωρ. 30 λεπτ.
Greek Fava dip
50 λεπτ.
Tapenade
10 λεπτ.
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 λεπτ.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 λεπτ.
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 λεπτ.