
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cannelloni with Artichoke Filling and Tomato Sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked mozzarella, smoked Edam), cut in pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
artichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta cheese100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
cannelloni (large, dried, cylindrical egg pasta) (approx. 180 g)16
Tomato Sauce
-
celery stalk cut in pieces40 g
-
onion halved30 g
-
carrot cut in pieces40 g
-
garlic clove1
-
tinned tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
39 g
Θερμίδες
2997 kJ /
715 kcal
Λιπαρά
39 g
Φυτικές ίνες
12.2 g
Υδατάνθρακες
40 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette and Feta Risotto
30 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Coconut Rice with Asian-inspired Pork and Eggs
40 λεπτ.
Lasagne Bolognese
2ωρ. 30 λεπτ.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40 λεπτ.
Rice with Duck
1ωρ. 5 λεπτ.
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 λεπτ.
Salmon and Mushroom Rice
1ωρ.
Miso Carbonara Udon
25 λεπτ.