Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem

Zupa miso, owoce morza w sake z ryżem

3.7 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • wody
    1440 g
  • ryżu długoziarnistego (np. ryżu do sushi), opłukanego i osuszonego
    300 g
  • liści kapusty pekińskiej pokrojonych na 2 cm kawałki
    60 g
  • cebuli pokrojonej w 2 mm plastry
    100 g
  • marchewki pokrojonej w 2 mm plastry
    40 g
  • wodorostów kombu (προαιρετικό πεδίο) (ok. 2 cm każdy)
    4 płaty
  • krewetek, surowych, obranych oczyszczonych (ok. 170 g)
    10 - 12
  • małżów venus, świeżych, oczyszczonych w skorupach
    300 g
    300 g omułków, świeżych, oczyszczonych, w skorupach
  • krążków kalmara, surowych
    250 g
  • sosu sojowego japońskiego
    75 g
  • sake
    60 g
    60 g wina ryżowego
  • soli morskiej
    1 łyżeczka
  • oleju sezamowego (10 g)
    2 łyżeczki
  • pasty miso
    80 g
  • wodorostów wakame, suszonych
    5 szczypt
  • tofu, miękkiego (προαιρετικό πεδίο) pokrojonego w 1,5 cm kostkę
    200 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 478 kcal / 2015 kJ
Πρωτεΐνη 30 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 71 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων