Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym

Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym

4.5 267 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
40 kawałków

Υλικά

Galantyna z kurczaka
  • papryki, mieszanej (np. czerwonej, zielonej, żółtej), pokrojonej na kawałki
    150 g
  • piersi z kurczaka bez skóry, bez kości, pokrojonej na 3-4 cm kawałki
    300 g
  • udek z kurczaka, bez skóry i kości (z ok. 500 g udek z kurczaka), pokrojonego na kawałki
    300 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 szczypta
  • soli ziołowej
    2 łyżeczki
    1 łyżeczka soli, plus 1 łyżeczka suszonych ziół mieszanych
  • wody
    500 g
Sos koperkowo-jogurtowy
  • koperku, świeżego tylko liście
    10 - 15 gałązek
  • ząbek czosnku
    1
  • jogurtu naturalnego
    300 g
  • majonezu
    50 g
  • soli
    2 szczypty

Διατροφή ανά 1 kawałek

Θερμίδες 34 kcal / 140 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 1 g
Φυτικές ίνες 0.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων