Polędwica wieprzowa w sosie z czerwonego wina z warzywami

Polędwica wieprzowa w sosie z czerwonego wina z warzywami

4.3 64 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • szalotki
    30 g
  • czerwonego wina
    150 g
  • marchewki pokrojonej w słupki (1 x 7 cm)
    300 g
  • polędwica wieprzowa (500 g, Ø 6 cm)
    1
  • soli
    1 łyżeczka
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ½ łyżeczki
  • wody
    130 g
  • koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
    ½ łyżeczki
    ½ kostki bulionu mięsnego (na 0,5 l)
  • owoców jałowca
    8
  • dżemu wiśniowego
    25 g
    25 g dżemu z czerwonych owoców jagodowych
  • masła, niesolonego
    20 g
  • skrobi kukurydzianej
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 250 kcal / 1047 kJ
Πρωτεΐνη 29 g
Λιπαρά 7 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 2.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων