
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fasolka szparagowa z ziemniakami, masło tymiankowe
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 porcje
Υλικά
-
500 g wody
-
1 ½ łyżeczki soli
-
600 g ziemniaków pokrojonych w 3 cm kostkę
-
200 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej
-
8 - 16 plastrów boczku, tłustego, w plastrach (100 g), wędzonego, pokrojonego w 1-2 mm plastry
-
80 - 100 g masła, niesolonego
-
1 - 2 łyżeczki tymianku, świeżego
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 porcję
Πρωτεΐνη
8 g
Θερμίδες
1596 kJ /
382 kcal
Λιπαρά
26 g
Φυτικές ίνες
2.8 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

DOBRY SMAK NA KAŻDYM POZIOMIE
72 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPikantne łódeczki ziemniaczane pieczone na grillu
50 λεπτ.
Kapusta czerwona na ciepło
35 λεπτ.
Buraczki na ciepło
50 λεπτ.
Surówka z czerwonej kapusty
15 λεπτ.
Grillowane warzywa z serem feta
35 λεπτ.
Surówka brokułowo-kalafiorowa
5 λεπτ.
Kapusta zasmażana
1ωρ. 35 λεπτ.
Surówka z selera na słodko
15 λεπτ.
Kapusta gotowana
30 λεπτ.
Buraczki na ciepło na szybko
30 λεπτ.
Surówka z surowego buraka
10 λεπτ.
Surówka z marchewki i pora
15 λεπτ.