Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen

Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen

4.6 10 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Salz
    1 TL
  • Pimentkörner
    2
  • schwarze Pfefferkörner
    1 TL
  • Wacholderbeeren
    3
  • Senf
    3 TL
  • Olivenöl
    1 EL
  • Beiried im Ganzen
    800 - 900 g
  • Birnen (à ca. 190 g), geschält, halbiert, entkernt
    4
  • Zwiebeln halbiert
    300 g
  • Speckwürfel
    100 g
  • Rotwein
    300 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Thymian, frisch
    2 - 3 Zweiglein
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Speisestärke
    ½ - 1 EL
  • Zimtstange
    ½
  • Rote Rüben, gekocht in Scheiben oder Stiften (5 mm)
    300 - 400 g
  • Dörrzwetschken, entsteint
    30 g
  • Wasser (προαιρετικό πεδίο)
    50 - 100 g
  • Preiselbeermarmelade
    8 TL
  • Butter kalt
    20 g
  • Dolce latte (weicher Blauschimmelkäse, Rahmstufe)
    8 TL
  • Thymianblättchen, frisch zur Dekoration

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 806 kcal / 3384 kJ
Πρωτεΐνη 62 g
Λιπαρά 35 g
Υδατάνθρακες 49 g
Φυτικές ίνες 11 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων