Bohnendip mit Chiliöl

Bohnendip mit Chiliöl

4.3 36 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
15 Portionen

Υλικά

Chiliöl
  • Olivenöl
    70 g
  • Chiliflocken
    1 EL
  • Chilischoten, rot, getrocknet klein
    2
Bohnendip
  • Knoblauchzehen in Scheiben
    3 - 4
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • Cannellini-Bohnen (Abtropfgew. à 240 g), abgetropft
    3 Dosen
  • Zitronensaft
    30 g
  • Rosmarin, getrocknet, gehackt
    ½ TL
  • Oregano, getrocknet
    1 TL
  • Paprika de la Vera
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Baguette vegan, zum Servieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 104 kcal / 436 kJ
Πρωτεΐνη 4 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 8 g
Φυτικές ίνες 4.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων