
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bulgursalat
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Blattpetersilie abgezupft16 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
Wasser700 g
-
Bulgur grob300 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 geh. TL
-
Harissa-Paste1 TL
-
Tomatenmark20 g
-
Erbsen, TK200 g
-
Zuckerschoten schräg gedrittelt200 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Zitronensaft100 g
-
Olivenöl80 g
-
Frühlingszwiebeln in schrägen feinen Ringen6
-
Pfeffer6 Prisen
-
Pfefferminze abgezupft4 Stängel
-
Sahnejoghurt300 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
10 g
Θερμίδες
1647 kJ /
394 kcal
Λιπαρά
16 g
Υδατάνθρακες
45 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN – Sonderheft 1/2017
90 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGriechischer Bauernsalat
20 λεπτ.
Nudelsalat mediterran
1ωρ. 40 λεπτ.
Feta-Wassermelonen-Salat
20 λεπτ.
Nudelsalat mit Lyoner und Gurken
35 λεπτ.
Nudelsalat
50 λεπτ.
Coleslaw
40 λεπτ.
Feldsalat mit Möhrendressing
10 λεπτ.
Joghurt-Möhren-Creme - Yoğurtlu Havuç Ezmesi
50 λεπτ.
Fattousch
25 λεπτ.
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1ωρ. 15 λεπτ.
Erbsen-Nudel-Salat
2ωρ. 15 λεπτ.
Frühstücks-Omelette
35 λεπτ.