
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (2-3 cm)140 g
-
smoked cheese (e.g. smoked scamorza, smoked Edam cheese), cut into pieces (4-5 cm)200 g
Filling
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing20 g
-
fresh artichoke hearts300 g
-
white wine100 g
-
ricotta100 g
-
eggs2
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper2 pinches
-
cannelloni shells (approx. 180 g)16
Tomato sauce
-
celery stalk cut into pieces40 g
-
brown onion30 g
-
carrot cut into pieces40 g
-
garlic clove1
-
canned tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar1 pinch
-
salt1 tsp
-
fresh ground black pepper1 pinch
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
715 kcal /
2997 kJ
Πρωτεΐνη
39 g
Λιπαρά
39 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
12.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy tomato and feta pasta
35 λεπτ.
All-in-one chicken congee
35 λεπτ.
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 λεπτ.
Mushroom and bacon pasta
30 λεπτ.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 λεπτ.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1ωρ. 15 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Ravioli with zucchini sauce
35 λεπτ.
Japanese ramen noodle soup
1ωρ. 50 λεπτ.
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 λεπτ.
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 λεπτ.
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 λεπτ.