
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mediterranean seafood rice with chorizo
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
fresh mussels shells scrubbed and debearded400 g
-
onions cut into halves160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
fresh squid rings200 g
-
mixed capsicum (e.g. red, green), cut into pieces (3 cm)200 g
-
spicy chorizo cut into thin slices50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron2 pinches
-
water200 g
-
Chicken stock paste (refer to recipe in The Basic Cookbook)½ tsp
-
short-grain white rice cooked (see Tips)350 g
-
peeled raw prawns50 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
377 kcal /
1593 kJ
Πρωτεΐνη
17 g
Λιπαρά
11 g
Υδατάνθρακες
51 g
Φυτικές ίνες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCreamy tomato and feta pasta
35 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Ravioli with zucchini sauce
35 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min