
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vislasagne met courgette
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 porties
Υλικά
-
courgettes in de lengte in plakjes gesneden (ong. 0,5 cm)600 g
-
kabeljauwfilet, zonder vel in stukken (3 cm)500 g
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)150 g
-
teentjes knoflook3
-
olijfolie30 g
-
gepelde gamba's150 g
-
water400 g
-
melk800 g
-
bloem80 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
nootmuskaat1 snuifje
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
489 kcal /
2047 kJ
Πρωτεΐνη
51 g
Λιπαρά
20 g
Υδατάνθρακες
25 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Starterskit
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 λεπτ.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 λεπτ.
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 λεπτ.
Paëlla
50 λεπτ.
Forel met hollandaisesaus
50 λεπτ.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
Καμία βαθμολογία
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 λεπτ.
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1ωρ.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία