Συσκευές & Αξεσουάρ
Fatayer with cheese and mint
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Dough
-
whole milk250 g
-
olive oil80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (6 g)fresh yeast15 g
-
bread flour350 g
-
sugar15 g
-
salt1 tsp
Filling
-
fresh mint only leaves10 g
-
pecorino romano50 g
-
cream cheese75 g
-
nigella seeds1 ½ tsp
To make the fatayer
-
bread flour for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 pieces
Πρωτεΐνη
6 g
Θερμίδες
921.2 kJ /
220 kcal
Λιπαρά
11 g
Φυτικές ίνες
1.1 g
Υδατάνθρακες
23.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Moroccan Street Food
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTuna empanada
1ωρ. 20 λεπτ.
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1ωρ. 30 λεπτ.
Hornazo
Καμία βαθμολογία
Savory tart with tuna, eggs and capers
1ωρ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-free mini pizzas
2ωρ.
Layered bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Cheese crackers
2ωρ. 30 λεπτ.
Aubergine papeton with tomato coulis
2ωρ.
Provençal tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 λεπτ.