
Συσκευές & Αξεσουάρ
Moroccan harira and chicken soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
fresh coriander cut in pieces10 stalks
-
leeks cut in pieces150 g
-
celery cut in pieces120 g
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for drizzling1 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
harissa paste to taste2 - 3 tbsp
-
water500 g
-
canned chopped tomatoes800 g
-
dried green lentils85 g
-
chicken stock paste, homemade2 tsp
-
golden caster sugar1 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed10 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 400 g), cut in pieces (2 cm)4
-
white bread8 slices
-
plain yoghurt200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
39 g
Θερμίδες
1777 kJ /
424 kcal
Λιπαρά
7 g
Φυτικές ίνες
9 g
Υδατάνθρακες
46 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Moroccan Street Food
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVersatile chunky soup
50 λεπτ.
Creamy courgette soup
25 λεπτ.
Leek and potato soup
45 λεπτ.
Vegetable soup
35 λεπτ.
Cucumber soup with prawn skewers
35 λεπτ.
Chicken broth with bread dumplings
1ωρ. 5 λεπτ.
Beetroot soup with herb dumplings
1ωρ. 10 λεπτ.
Sesame salmon and pea soup
1ωρ.
Vegetarian cassoulet with pulses
40 λεπτ.
Garlic soup
40 λεπτ.
Gazpacho
1ωρ. 15 λεπτ.
Asparagus cream soup
30 λεπτ.