
Συσκευές & Αξεσουάρ
Monkfish and prawn soup
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
monkfish preferably with bone (see tips)450 - 500 g
-
whole unpeeled prawns (see tips)500 g
-
water800 g
-
carrots cut in pieces70 g
-
leek (white part only), cut in pieces60 g
-
garlic cloves3
-
extra virgin olive oil50 g
-
brandy50 g
-
crushed tomatoes, canned200 g
-
white short-grain rice1 tbsp
-
saffron threads1 pinch
-
fish stock cube (for 0.5 l) (see tip)1
-
red chilli sauce8 drops
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
189 kcal /
791 kJ
Πρωτεΐνη
18 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
5 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
174 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom and Cannellini Bean Soup
35 λεπτ.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 λεπτ.
Red Lentil Soup
40 λεπτ.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 λεπτ.
Rice Congee
4ωρ. 5 λεπτ.
Stracciatella Soup
30 λεπτ.
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 λεπτ.
Curried Sweet Potato Soup
30 λεπτ.
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1ωρ. 15 λεπτ.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 λεπτ.
Salmorejo
10 λεπτ.
Carrot and Ginger Soup
5 λεπτ.