
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, Apple and Ginger Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dessert apples peeled, cored, quartered180 g
-
water850 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)15 g
-
onions quartered110 g
-
unsalted butter diced55 g
-
celery stalks cut in pieces (approx. 2 stalks)150 g
-
carrots cut in pieces (approx. 4 carrots)400 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)400 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
freshly ground black pepper or to taste¼ tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5.9 g
Θερμίδες
1076 kJ /
257 kcal
Λιπαρά
14.1 g
Υδατάνθρακες
26.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sports Nutrition
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCourgette Soup with Basil and Cashew
20min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45min
Quinoa Broth
35min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Carrot and Ginger Soup
5min
Reuben's Stew
5min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40min
Salmorejo
30min
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
1h 30min
Egusi Stew
1h 30min