Συσκευές & Αξεσουάρ
Arbroath Smokie Soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
tomatoes fresh, halved800 g
-
olive oil50 g
-
granulated sugar1 tsp
-
fresh thyme leaves2 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
shallots50 g
-
leeks white part, cut in pieces50 g
-
bacon (προαιρετικό πεδίο) unsmoked, cut in pieces50 g
-
garlic cloves2
-
150 g smoked haddock, bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)Arbroath smokie bones and skin removed, cut in pieces (3 cm)150 g
-
tomato purée20 g
-
500 g chicken stockfish stock500 g
-
lemon juice25 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
smoked paprika½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
double cream140 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
795.1 mg
Πρωτεΐνη
10.2 g
Θερμίδες
1150.8 kJ /
275 kcal
Λιπαρά
22.1 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.2 g
Υδατάνθρακες
10.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDanish Split Pea Soup
1h
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40min
Grisons Barley Soup
55min
Curried Butternut Cream Soup
35min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12h 45min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1h 25min
Prawn And Chicken Laksa
40min
Carrot and Ginger Soup
5min
Raw Beetroot Soup
5min