
Συσκευές & Αξεσουάρ
Duck, apricot and pine nut pastilla
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
onions cut in halves100 g
-
olive oil for greasing
-
ground cumin to taste1 ½ - 2 tsp
-
ground cinnamon plus extra for garnish
-
ground coriander to taste1 ½ - 2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
saffron1 pinch
-
duck breast, skinless, boneless cut in pieces (3 cm)600 g
-
dried apricot, pitted cut in quarters150 g
-
water80 g
-
chicken stock paste, homemade1 tsp
-
toasted pine nuts plus extra for garnish
-
lemons, preferably organic zest and juice2
-
filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)4 sheets
-
icing sugar1 tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
477 kcal /
1997 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
18 g
Υδατάνθρακες
37 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Moroccan Street Food
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMushroom pie
1ωρ. 40 λεπτ.
Tuna empanada
1ωρ. 20 λεπτ.
Pull apart bread with eggs and sun-dried tomatoes
1ωρ. 30 λεπτ.
Hornazo
Καμία βαθμολογία
Savory tart with tuna, eggs and capers
1ωρ.
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1ωρ. 45 λεπτ.
Gluten-free mini pizzas
2ωρ.
Layered bread
2ωρ. 30 λεπτ.
Pizza rolls
1ωρ. 45 λεπτ.
Cheese crackers
2ωρ. 30 λεπτ.
Aubergine papeton with tomato coulis
2ωρ.