Brochette van kippenballetjes met rijst

Brochette van kippenballetjes met rijst

1.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
2 porties

Υλικά

  • kippenborstfilet in reepjes
    200 g
  • sjalot in stukken (ong. 1 sjalot)
    30 g
  • verse rozemarijn naalden gewassen en gedroogd
    1 takje
  • peterselie
    1 takje
  • verse marjolein
    1 takje
  • witte wijn
    30 g
  • oudbakken witbrood zonder korst en in stukken
    50 g
  • melk om het brood in te soppen
    30 - 50 g
  • Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)
    30 g
  • verse kruiden (mengeling van bv. tijm, marjolein, basilicum, oregano)
    30 g
  • fijn zout
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • courgette middelgroot, in 16 schijfjes
    1
  • paprika kleur naar keuze, in 16 vierkante stukken
    1
  • water
    700 g
  • groentebouillonpasta, huisgemaakt
    ½ tl
    1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • risottorijst bv. Arborio of Carnaroli
    150 g
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • verse rozemarijn naaldjes gewassen en gedroogd
    1 takje

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 600 kcal / 2510 kJ
Πρωτεΐνη 36.7 g
Λιπαρά 15.6 g
Υδατάνθρακες 80.6 g
Φυτικές ίνες 2.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων