
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roasted Cauliflower and Kale Soup
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cauliflower florets (approx. 1 med. head)20 oz
-
fennel bulb cut into pieces (approx. 1 med. bulb)8 oz
-
yellow onions cut into pieces (approx. ½ med. onion)4 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 med. carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (approx. 1 med. stalk)2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil divided4 tbsp
-
ground cumin to taste1 - 2 tsp
-
fresh lemon thyme leaves and tender stems10 sprigs
-
vegetable broth32 oz
-
kale stems removed (approx. ½ bunch)3 oz
-
lemon juice to taste1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper½ tsp
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
149.8 kcal /
626.9 kJ
Πρωτεΐνη
3.9 g
Λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
15.1 g
Φυτικές ίνες
5.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.5 g
Νάτριο
481.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Veggie Table
51 Συνταγές
Ηνωμένες Πολιτείες
Ηνωμένες Πολιτείες
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLoaded Potato Soup
30 min
Minestrone
45 min
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Boston Clam Chowder
55 min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min
Vegan Creamy Tomato Soup
30 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 min
Corn and Bacon Chowder
1 godz. 15 min