
Συσκευές & Αξεσουάρ
Reis mit Meeresfrüchten
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Venusmuscheln, frisch, gesäubert400 g
-
ganze, ungeschälte Krevetten300 g
-
Wasser800 g
-
Knoblauchzehen2
-
gehackte Tomaten, aus der Dose200 g
-
rote Peperoni150 g
-
grüne Peperoni150 g
-
Olivenöl, nativ70 g
-
Reis350 g
-
Petersilie, frisch zerkleinert2 EL
-
Safranfäden1 Prise
-
Salz1 TL
-
Weisswein150 g
-
Orangensaft50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
459 kcal /
1920 kJ
Πρωτεΐνη
25.02 g
Λιπαρά
14.79 g
Υδατάνθρακες
52.69 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Mediterrane Küche
67 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνFarfalle mit Erbsen-Schinken-Sauce
45 λεπτ.
Tomaten-Champignon-Spaghetti
25 λεπτ.
Reis mit Lachs und Champignons
30 λεπτ.
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis
Καμία βαθμολογία
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1ωρ. 30 λεπτ.
Kürbis-Risotto mit Speck
25 λεπτ.
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 λεπτ.
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 λεπτ.
Spaghetti
15 λεπτ.
Ravioli Cinque Pi
20 λεπτ.
Spinat-Lasagne
3ωρ.
Steinpilz-Risotto
45 λεπτ.