Japanese Ramen Noodle Soup

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • pork belly
    400 g
  • garlic cloves
    3
  • Japanese soy sauce (or shoyu)
    60 g
  • sesame oil
    10 g
  • water
    2000 g
  • dried ramen noodles
    375 g
  • fresh baby spinach
    100 g
  • chicken broth
    750 g
  • black rice vinegar
    1 tsp
  • fresh ginger sliced (3 mm)
    2 slices
  • hot paprika powder
    ½ tsp
  • eggs
    2
  • nori sheets (9 cm x 3.5 cm)
    12
  • canned sweetcorn kernels
    4 tbsp
  • spring onions thinly sliced, for garnishing
    2
  • toasted sesame seeds for garnishing
    2 tsp

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 2966.6 mg
Πρωτεΐνη 29.9 g
Θερμίδες 4584.7 kJ / 1095.8 kcal
Λιπαρά 77.7 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 28.8 g
Υδατάνθρακες 69.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων